Samenwerking jeugdcultuurfonds

Ieder kind kan gitaarles komen volgen bij Guitar Work by Do, ook als ouders/verzorgers hiervoor geen financiële draagkracht hebben. Daarom werkt Guitar Work by Do samen met het jeugdcultuurfonds Twenterand en Wierden. Voor ouder(s)/verzorger(s) met een laag inkomen bestaat de mogelijkheid om via het Jeugdcultuurfonds een bijdrage te ontvangen voor het lesgeld, aanschaf materiaal of huur van een gitaar. De bijdrage van maximaal € 425,- per kind per jaar is bedoeld voor bijvoorbeeld het betalen van de lesgelden, de aanschaf van materiaal en/of de huur van een instrument

Het Jeugdcultuurfonds is bestemd voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen die leven van een inkomen van maximaal 110% van het wettelijk sociaal minimum. Een volledig overzicht van alle spelregels in uw gemeente staat op www.jeugdcultuurfonds.nl en klik door op uw gemeente.

Een aanvraag kan alleen ingediend worden door een intermediair. Dit is een persoon die op professionele wijze bij uw kind betrokken is. Denk hierbij aan de leraar op school, een maatschappelijk werker, een Buurtsportcoach/ combinatiefunctionaris, de GGD, een WWB consulent van de gemeente of bureau Jeugdzorg. Meldt u zich daarom bij een intermediair en verzoek deze om een aanvraag in te dienen bij het Jeugdcultuurfonds. Kunt u er geen vinden? Neem dan contact op met Maaike Geerdink van Sportservice Overijssel.

Guitar Work by Do heeft inmiddels een positieve ervaring opgedaan met het Jeugdcultuurfonds. De aanvraag wordt snel behandeld en afgewerkt. Dus, denkt u als ouder/verzorger in aanmerking te komen voor vergoeding van de lesgelden van uw kind(eren), mail dan naar info@guitarworkbydo.nl of bel: 06-31 58 99 98 of neem contact op met de consulent van Jeugdcultuurfonds Overijssel, Maaike Geerdink. Zij is te bereiken op 038-457 77 82 of overijssel@Jeugdcultuurfonds.nl

Iedereen kan dus terecht voor gitaarlessen bij Guitar Work by Do.

Dus wanneer begin jij?

 

cultuurfonds twenterand en wierden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *