Persoonlijke en effectieve gitaarlessen in Vriezenveen, Twenterand, Geesteren, Tubbergen, Almelo, Wierden

Stage lopen bij de leukste lespraktijk van twente?


Op mijn 16e kreeg ik de kans om opgeleid te worden door mijn gitaardocent. Hij leerde mij alles wat ik moest weten om mijn droom te kunnen verwezenlijken; een eigen gitaarles praktijk. Eenvoudig is het niet, maar alles wat je wilt.. kun je bereiken!

Met wilskracht, 1000% inzet, doorzettingsvermogen en een flinke dosis enthousiasme ben ik er van overtuigd dat je alles kunt worden wat je wilt. 


Ik had het voorrecht om alles te kunnen leren van mijn docent, hij boodt mij alle kansen en tools om mijn doelen te bereiken. En dat gun ik nieuw talent in de muziekwereld natuurlijk ook! Daarom ben ik sinds 2016 officeel erkend leerbedrijf voor MBO colleges in de sector kunst en entertainment. Als erkend leerbedrijf wil ik mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw talent in de muziekwereld.

Ben jij Mbo student en volg je een opleiding binnen de muziek? Speel je gitaar, ben je een doorzetter, bezit je een flinke dosis wilskracht, enthousiasme en ben je bereid om tot op je tandvlees te gaan?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen