Persoonlijke en effectieve gitaarlessen in Vriezenveen, Twenterand, Geesteren, Tubbergen, Almelo, Wierden

MIJN VERHAAL

- Do -

Ik kan me mijn eigen gitaarlessen nog goed herinneren. Ik had een goede docent, leerde veel, er was een fijne sfeer, altijd ruimte voor een grapje maar bovenal werd ik gemotiveerd en gestimuleerd. Die ingredi├źnten maakten de wekelijkse gitaarles tot een feestje.


Na jaren flink spelen heb ik mij sterk ontwikkeld en kreeg ik via mijn docent van destijds de ultieme kans om door hem opgeleid te worden tot gitaardocente. Ik wilde mijn kennis en vaardigheden op dezelfde wijze overbrengen zoals ik zelf les had gehad. Inmiddels heb ik de benodigde kennis en vaardigheden overgenomen en daarnaast mijn eigen stijl van lesgeven ontwikkeld; doelgericht en persoonlijk. De persoonlijke klik met een leerling vind ik erg belangrijk. Muziek maken is emotie, en emoties toon je immers alleen op een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt.


Na enkele jaren les te hebben gegeven aan particuliere muziekscholen in Twente, geef ik inmiddels alweer 10 jaar les in mijn eigen lespraktijk en ben ik sinds 2016 officieel erkend leerbedrijf en praktijkopleider voor MBO College's (sector kunst en entertainment). Daarnaast verzorg ik als zangeres en gitariste van 'Sensitive' live muziek tijdens huwelijksceremonies, uitvaarten en herinneringsdiensten.
Verder blijf ik mijzelf ontwikkelen om mij zelf bij de tijd te houden, mij verder te bekwamen, maar vooral om mijn leerlingen nog beter te kunnen helpen.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP